Jag hinner springa mot regnbågen…

med resterna av stormen Knud vinande i mina steg innan vår familjelördag drar igång på riktigt.

Vi hjälper hindåsvännerna och tillika äldsta dotterns bästa kompis att flytta. Tack och lov bara ett kvarter bort. Under förmiddagsflytten har jag hela huset fullt med barn. Det är mestadels väldigt lugnt och trevligt och när det inte är det så tänker jag bara på min regnbåge och får tålamodet tillbaka…

Vi hinner knappt samla ihop oss efter flytten förrän kvällens efterlängtade gäster knackar på dörren. Våra kära vänner, som vi inte sett på länge och tre glada ungar. Många samtal, tacos i överflöd, färska kladdkakor och snoppar ritade på hud med tusch. En lördag kväll kan verkligen innehålla precis allt.

Dagen efter kräver jag att vi ska åka till skogs och lufsa omkring i en timme innan vi gör den stora veckohandlingen.

Söndagen blir i övrigt lite seg, men det brukar vara så när lördagen redan har innehållit allt. Mitt på dagen slocknar jag på soffan i vardagsrummet och blir skev. Timmen är sen innan jag kommer ut på min söndagsrunda i löparskor. Dagen innan var det regnbågen som guidade mig. Den här kvällen är det månen.

Helgen i sin helhet bär en eftersmak av tacksamhet.

4 thoughts on “Jag hinner springa mot regnbågen…

    1. Näe, det satt jäkligt långt inne med springningen igår. Jag nattade dessutom barn alldeles innan. Låg och myste under en filt. Hujedamig. Ibland tar jag fram kofoten innan jag kommer ut! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *