Jag känner mig tårtad och starkare

Den här veckan har varit bättre än de flesta veckorna de senaste månaderna. Till vardags har jag typ levat som om jag inte har haft några förpliktelser alls. Förutom mot familjen då. Det skulle inte se så bra ut om jag inte dök upp till en förskolehämtning eller lät minionerna gräva i skåpen själva efter något att äta…

Jag har helt enkelt valt mina förpliktelser och i övrigt varit i princip helt värdelös. Det har varit jätteskönt.

Har världen gått under tror ni?

Träningen har gått på halvfart med lite morgonsim, löpbandslöpning och löpstyrka. Idag fick jag äntligen feeling för ”riktig” löpning utomhus och ägnade en mil åt att upptäcka Hindås och reka för framtida träningspass. Jag letade bland annat efter den perfekta tusingen och tror jag fann den alldeles i anslutning till kidsens förskola.

Men mest känner jag mig positivt tårtad efter en riktig kalashelg. Vi har totalt haft 25 personer på besök – 22 igår och tre idag. Jag förverkligade en livsdröm när vi förlade delar av storkalaset i en pulkabacke, där både barn och föräldrar trivdes.

Nu känner jag mig energimässigt redo och lätt inspirerad att öka på träningen några snäpp. Är helt säker på att bloggmotivationen kommer på köpet. För så här kan vi ju inte ha det!

Lite tårta på det?

8 thoughts on “Jag känner mig tårtad och starkare

  1. Tårta gör susen för allt! Fick också tårtladdat i helgen och känner mig tokredo för en ny vecka. Som börjar med skånskt regn och avslutas med portugisiskt regn…

    1. Portugisiskt regn låter ändå sådär härligt strilande och varmt? Jag tror väderleksrapporten ljuger. Det väntar en fin sol till dig!

  2. Så skönt att det känns bättre! Men ta det lite lugnt, så att du inte rusar fram för fort! Våga vila! Det är viktiga saker, vetladu!
    Nu är löpning ett kanonsätt att vila på, det är ju till och med vetenskapligt bevisat, men ställ inte för stora krav på dig själv nu!

    (Kom det från MIG till DIG? Knas….)

    1. Haha… Näe, här rusas ingenting. Vad gäller träningen känner jag faktiskt väldigt sällan någon prestationsångest eller ”måsten”. Det har jag nog av med på andra håll. Så det är främst där jag behöver skala bort och kasta ut skit. Jag håller med. Löpning är bästa vilan! Har saknat att uppskatta det, men nu är jag på väg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *