Jag kom hem alldeles för tidigt igår…

och var till en början väldigt besviken på min egen uthållighet.

För det var en trevlig fest med fina människor, skönt soffhäng, löparsnack (de finns överallt och det var en bra snackis att ha sprungit tre mil tidigare under dagen), gott käk, underbart födelsedagsbarn och god öl. Ändå började kroppen att strejka strax innan 00:00 med ett lätt illamående och svettningar. Så jag gjorde det enda rätta och tog vagnen hem.

När jag lite senare svepte täcket runt kroppen och somnade in var det ett sant halleluja-moment. Jag prisade allt och alla och drömde om kottar, barr och fluffiga lövhögar.

Jepp, idag ska Hellström ut i skogen och lufta sig lite. Lugn bara lugn. Jag ska inte springa en meter.

Jag som hade gjort mig så fin igår… Suck.

18 thoughts on “Jag kom hem alldeles för tidigt igår…

  1. Hella: Well. Jag höll ut rätt länge ändå tycker jag. Var dessutom trevlig, glad och spexig så länge det varade… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *