Jag trodde aldrig att Paolo Roberto skulle bli en viktig man i mitt liv

Men kommande fyra veckor är Paolo Roberto faktiskt den kille i livet jag kommer att lyssna mest på. Hoppas inte sambon eller chefen läser det här…

Det vankas en fysisk utmaning på jobbet med Paolo i spetsen. Jag kommer att genomföra ett fystest och få femtonminutersutmaningar som baseras på min egen nivå. All träning registreras och ligger till grund för hur det går för mig och mitt lag i tävlingen.

Jag är sjukt nyfiken på om utmaningen får mig att tagga till eller bli frustrerad. Om den leder till en uppåtgående formkurva eller skador. Om jag kommer att drabbas av vedervärdig träningsvärk eller tänka ”Ach, det där var väl inget!”.

Jag vet i alla fall att jag kommer att ge allt. Det här blir ett roligt inslag i min annars ganska enformiga träning!

Paolo – you had me at hello!

7 thoughts on “Jag trodde aldrig att Paolo Roberto skulle bli en viktig man i mitt liv

  1. Sånt är rätt kul, särskilt när det är en utmaning som man aldrig själv skulle ha fått för sig att testa. Själv har jag aldrig haft nån mer kreativ jobbutmaning än stegtävling, er lät roligare 🙂

  2. Superkul ju! Ser framemot att se vilka utmaningar det blir. Och såklart resultatet! När börjar det? Och får vi bloggläsare åka räkmacka på din utmaning och härmas? 🤣

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *