Jag vilar mig i form

Rubriken är typisk en sådan där grej som personer som inte rör på sig särskilt mycket brukar komma dragandes med som en skämtsam dålig ursäkt för sitt inaktiva liv. För oss som tränar mycket är det faktiskt på riktigt…

Jag är inte behov av någon form just nu, men nästa löppass vill jag (till skillad från känslan i helgen då vädrets makter tog musten ur mig) ha pigga ben. Så därför slänger jag in en vilodag bara sådär och låter vinden utanför fönstret ebba ut.

Vi har en vilsam timme här hemma just nu då alla är helt tysta och pysslar på egen hand. Det är i vanliga fall min träningstid i semestertider, men idag får jag ro att blogga istället. Ni kan inte förstå hur ljuvligt det är att sitta helt själv tillbakalutad i en stor soffa, knappa lite på tangentbordet och kika på vindpinade trädkronor utanför fönstret emellanåt.

Nä, nu ska jag sluta skriva om min inaktiva dag och lägga mig på rygg en stund…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *