Kan denna söndag vara min ”Löpningens dag”?

För idag har jag faktiskt både sprungit och med ångestladdat klickfinger och urkass löpform anmält mig till Stockholm Marathon. Det är betydligt mer löpning än igår, på självaste Löpningens dag.

Jag brukar vara dålig på att fira alla speciella dagar, förutom min egen födelsedag då…

Fettisdagen går mig förbi eftersom jag avskyr semlor. Kanelbullar, kladdkaka och chokladbollar äter jag året runt, vilket gör deras alldeles egna dagar överflödiga. Lite samma är det ju faktiskt med löpningen. Den är med mig jämt. Precis som vilken god kanelbulle som helst.

Nåväl. Jag tänker inte sura över att jag missade en av årets mest högtidliga dagar för med tanke på vad jag skrev om min löpform i första meningen är det läge för väldigt många Löpningens dag framöver… Nu när man är Marathon-anmäld och allt.

Var ju på väg upp ur lata fislöpningsträsket för några veckor sedan. Fick pulsen precis över ytan innan jag åkte på både halsont och öroninflammation. Så nu börjar vi om. Igen. Lagom till vabruari…

8 thoughts on “Kan denna söndag vara min ”Löpningens dag”?

  1. Jag har åkt på någon influensa light och ser fram mot när jag kan vara igång och träna igen. Det blev inget löptest för mig då jag hade feber natten till lördagen. Det hade varit så skönt att ha det avklarat…

  2. Trodde du var anmäld sen länge. Har ju liksom tagit förgivet att vi skulle klunka cappu ihop och uppfinna cappuccinons dag (då man med gott samvete kan ta tre istället för två!). Tur att du anmält dig nu i alla fall så jag slapp uppfinna den själv 😀

    1. Nänä… Och så här lång framförhållning har jag nog aldrig haft vad gäller anmälan till lopp. Var tvungen för de höjer priset ännu mer snart 😛 Som jag ser fram emot den cappun!

  3. Svårt att uppmärksama alla dagar för olika saker, känns som att det finns en dag för allt numera. Just vad gäller träningen är det ju skönt att man har sådana dagar jämt, men vad gäller choklad, bullar osv skulle jag snarast önska att jag hade hållt mig mer till en, eller åtminsonde färre, dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *