Känn dig som en vinnare vad du än gör

Tre stubbar med djupt sittande rötter fick vi upp med handkraft igår. Ola var den som slet mest. Jag tog till exempel en paus för att springa en mil på landsväg. Skyndade mig de sista två kilometerna för att komma hem och konstatera att Ola hade gjort klart vårt gemensamma projekt medan jag var ute och finsprang längs med havet. Trots att jag verkligen slösprang de första fem, så gjorde fartökningen på andra halvan att jag gled in på en tid en bit under 50 minuter. Det gäller att ha något fint att komma hem till!

Kände mig som en dålig (arbets)fjälla, så idag bjöd jag till lite extra mycket och krattade för tronarvinge och fosterland, som om jag aldrig gjort annat.

Status? Ömma muskler och solbränd nästipp. Detsamma gäller för Ola. Som om vi varit på ett träningsläger med extra allt. Om det är så här att vara med stuga kan jag nog räkna med att vara vältränad och stark i överkroppen i mitten av juli ungefär. Ola är redan stark som en häst.

När den första roten var uppe, vilket ägde rum ungefär när jag loggade in på Facebook för att uppdatera min status med något klämkäckt för sjunde gången, så hände något märkligt…

Jag steg fram och tog plats!

Känn dig som en vinnare vad du än gör!

Efterarbete på komposten.

3 thoughts on “Känn dig som en vinnare vad du än gör

  1. Åh, vilken härlig helg! När börjar semestern?

    Framtidsplanen är oklar. Men sommarplanen är: västkusten i minst fyra veckor. Mmmys!
    Tillbaka till Uppsala i dag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *