Kära rehab,

Jag känner att du gör mig gott på så många sätt. Dels är alla löpturer lugna och återhämtande för både kropp och knopp och dels har jag fått ett nytt fokus och jävlaranamma i gymmet.

Löpningen gör mig aldrig sliten, utan tillför frisk luft och energi. Ibland får jag feeling och vill öka farten, men håller tungan rätt i mun och bromsar.

Gymmet känns viktigt och väldigt rätt. Som jag sa till en av de personliga tränarna som arbetar på gymmet där jag tränar ”Det är så bra att vingas stanna upp och fundera kring vad en egentligen håller på med!”

Jag gillar att lära känna mina begränsningar och jobba med mina svagheter. Jag gillar att ha en plan. Just nu finns inga lopp inplanerade eller stora mål uppsatta. Allt handlar om att kunna springa obegränsat igen. Fatta vilken fantastisk morot!

Kära rehab,

Du har fått mig att lyfta blicken! Jag är oändligt tacksam för de framsteg vi har gjort tillsammans de senaste veckorna.

2 thoughts on “Kära rehab,

  1. Heja dig! Jag är sämst på att rehabba. Jag har inte ens lyckats med min rehabövning där jag ska ligga i soffan med en vikt på bröstet och andas. Så mycket skönare utan vikt liksom… Hoppas du snart är på löparbenen igen!

    1. Jag har alltid varit sämst på att rehabba. Kanske beror på att den här rehaben är ganska kul att utföra? Hahaha… Gillar ju styrketräning liksom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *