Kjoltorsdag finns kvar!

Jag skulle kunna skriva om min sköna morgonlöpning eller de 88 mail som väntade i min inbox när jag kom tillbaka till jobbet efter tre dagars frånvaro. Eller varför inte författa något om att jag hade en för liten pajbit med till lunch och fick fruktkorgssnylta hela eftermiddagen för att stå ut samt köpa en mazarin?

Det finns så himla många grejer som har präglat min dag, men idag tänkte jag ägna mig åt världens bästa hashtag: #kjoltorsdag

Jag har alltid kjol på torsdagar. Förut var jag väldigt noga med att dokumentera detta och delade minst en bild på Instagram. Livet kom emellan för #kjoltorsdag, men kjolen finns kvar.

Kjoltorsdag har hängt med ända sedan jag jobbade i Uppsala (2011-2012) och min kollega Elin som introducerade kjolkravet var redan då och är fortfarande en mycket god vän. Och hon bär givetvis kjol på torsdagar!

Det finns så många bra grejer med kjoltorsdag.

– Det är snyggt!

– Det smittar! Alla (främst kvinnor…) vill ha kjol på torsdagar!

– Det blir en snackis på jobbet att samlas kring!

– Är resten av veckan skit kan man hänga upp hela veckan på att tokleverera snyggaste kjolen på torsdagen och skapa någon form av värde i sitt liv.

– Du blir en levande reklampelare för att det faktiskt är torsdag. Jepp, sånt missar folk idag för att de är så stressade och typ tror att det är onsdag eller fredag.

Imorse berättade jag stolt på stories på min Instagram att jag minsann bär kjol idag. Dagen hade liksom inte kunnat börja bättre. För någon…

9 thoughts on “Kjoltorsdag finns kvar!

  1. Snygg kjol dessutom. Jag kör klänningsfredag imorgon. Minst en klänningsdag i veckan för min del. Enklaste plagget så mest av den anledningen. Och skönt.

  2. Och jag höll på att köpa en kjol i dag. Men jag hejdade mig. För att jag aldrig använder kjol utom när jag springer. Och torsdagar är liksom min jobba-hemifrån-dag. Aldrig i livet att jag skulle byta ut mjukisbrallorna då liksom! 🙂

    1. Men du… Ulliga strumpbyxor och en tjock kjol som går över knäna, samt knästrumpor och fotriktiga vinterskor. Finns inget varmare! Borde passa dig… 🙂

  3. Ibland kör jag kjoltorsdag efter inspiration från dig. 🙂 Men mest är jag träningsklädd. Särskilt nu efter att jag har börjat pendla. Det blir några kilometer varje dag att gå.

  4. Grymt snygg färg på kjolen.

    Ska nog försöka mig på en kjoldag eller klänningsdag per vecka, det livar ju upp lite bland ”alla” som jämt går svartklädda 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *