Konsten att vara sig själv när man dejtar

Om dejten ska äga rum på lördag eftermiddag innebär det att jag med stor framförhållning bakar kladdkakemuffins på fredag kväll. När lördagen väl är här springer sambon runt och städar som en galning inför min dejt, som ska äga rum här hemma. Sambon slutför städningen med bravur och jag skickar iväg honom för att köpa färskost, marmelad och saft.  Efter avslutad löptur, som jag tar för att bli lätt rödrosig och få skarpt sinne, förbereder jag en sconesdeg som jag gräddar vid exakt rätt tillfälle. Bröden är helt lagom ljumma när dejten anländer.

Det är så skönt att bara vara sig själv. Avslappnad och härlig liksom!

Jag hoppas verkligen att min dejt Malin, även känd som Trail & Inspiration och två av hennes kids hade det trevligt här hemma hos mig idag. Jag menar, jag bakade faktiskt två gånger inom loppet av ett halvt dygn…

Och så kan man ju tycka att två morsor som bloggar en hel del om löpning och som bloggdejtar borde få till en barnfri löpdejt också. Det satsar vi på nästa gång våra vägar möts i Göteborg eller Alingsås. Då kanske jag måste göra som sambon gjorde inför första gången han löpdejtade mig: köpa sprillans nya och coola löparkläder att impa med!

Det kanske vore på tiden med något nytt ändå faktiskt. Jag menar, ni har ju sett paltorna nedan som jag bar idag ganska många gånger förut.

Tack för idag Malin! <3

8 thoughts on “Konsten att vara sig själv när man dejtar

  1. Alltså jag blir så avis. Tänk att få träffa så trevligt folk och dessutom mumsa både scones och kladdkaka. Typ värt att åka till Göteborg för! Eller var som helst. Med det sagt, vi borde bloggdejta! Jag är en hejare på blåbärsglasstårta upptäckte jag igår…

    1. Blåbärsglass…eh jag menar DU är välkommen till Götet så ofta du vill <3 Hoppas verkligen vi kan få till något framöver. Kanske alla Göteborgare ska åka till Skåne? Bor du stort? 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *