Konstiga löprelaterade grejer som hänt idag

1. Tidigt i morse sprang jag så kort som jag aldrig brukar springa, så långsamt att det kändes som om det aldrig hade hänt…

2. Ägnade några minuters fulsurfing på bästa arbetstid åt att kolla i en loppkalender *hjälp* Vad är det som händer med mig?! LOPPKALENDER?

3. På grund av osäkerheten kring om morgonjoggen ägde rum eller inte orkade jag gå till gymmet direkt efter jobbet och köra 45 minuter löp- och bålstyrka.

4. Efter gymmet gick jag till en sportaffär, ni vet ett sånt där ställe där folk köper sina löparprylar. Köpte inga löparkläder, men startade ändå en process…

Alltså, ni som följer den här bloggen vet att ovanstående punkter är något helt normalt för de flesta löpare, men i mitt liv är det jättekonstiga grejer.

Imorgon hoppas jag på en helt vanlig dag! Då vill jag morgonjogga alldeles för fort, fulsurfa middagstips och läsa bloggar, maska gymmet eftersom jag inte gillar att träna direkt efter jobbet och låta snålvattnet rinna till och ha för avsikt att för alltid hålla hårt i mina surt förvärvade pengar.

Och bara så att ni vet har jag blivit lite småglad och en stor humorist igen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *