Krax, harkel, sill och rocky road

Ända sedan sent i söndags kväll har jag kraxat och harklat mig igenom mina dagar och nätter. Så trots att vi anlänt till ett vinterparadis utan dess like, med så mycket snö att det är drunkningsrisk, har det ännu inte blivit några träningspass på längdskidor eller löpning på vintriga skogsvägar. Aja. Bara att fylla tiden med annat i väntan på härlig utelek i Hälsingland. Håll tummarna för att kraxhalsen går över innan vi far vidare på vår julresa!

Att fylla tiden med annat kan innebära att fylla den med seriöst skit. Denna kväll har vi övertagit min mammas och pappas kök och lyckats leverera citronsill, glasmästarsill och en stor plåt rocky roads. De sistnämnda (eller några av dem) har paketerats i fin presentpåse och ska överskänkas till mormor och morfar på självaste julafton.

Hoppas ni har det fint vänner. Vad gäller den här tösen så har hon nog inte riktigt fattat att hon precis genomgått en stor livsomställning. Återkommer när krisen slår till 🙂

Delar av innehåll i citronsillen. Dillvippor, rödlök och självklart citron.
image
Stolt sillkock med två stora burkar hemmagjord sill! Längtar till smakprovet på julafton…
image
Rocky road = att fylla med det man gillar! Dessa innehåller Ahlgrens bilar, pistagenötter, jordnötter, billigt skumgodis typ Juleskum och dumle. Chokladen är 70-procentig.
image

One thought on “Krax, harkel, sill och rocky road

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *