Kväva en längtan efter nästa äventyr…

Det slår aldrig fel. Så fort man har gått i mål och firat sin prestation i cirka två minuter så börjar rastlösheten komma krypande. Vad ska jag göra efter Stockholm Marathon? Vad ska jag sätta för mål? Var och vad ska jag springa?

Själv gör jag allt för att lägga locket på äventyrslustan…

Jag har redan tagit ett snällbeslut genom att välja att inte delta i de tri- och swimruntävlingar jag fick upp ögonen för förra sommaren. Har inte orkat ta ett simtag sedan februari och simpassen efter den crawlkurs jag genomförde förra hösten går att räkna på cirka tre fingrar.

Tävlingarna ersätts med ”att lära mig njuta av att simma i sjö och hav”. Jag har alla förutsättningar för det. Sommaren har ju knappt börjat.

Men tankarna spinner iväg ändå och jag tänker låta dem spinna fritt så länge jag håller anmälningsfingret i styr ett tag till.

Jag är just nu mest sugen på:

# Helsingborg hel- eller halvmarathon, för i Helsingborg finns det kaffe och pannkakor.

# Lidingöloppet, då varje löppass jag genomför är ett ofrivilligt backpass.

# Ett utltralopp! Stockholm Marathon gav mersmak och återhämtningen gick rekordfort. Långt, eftertänksamt och med låg puls verkar passa min kropp väldigt bra just nu.

Nuläget:

# Idag har jag i första hand fokuserat på att överleva min första arbetsdag på två veckor.

# Äventyrslustan sträckte sig så långt som till en sen kvällsjogg och att doppa tårna i sjön.

#Utmaningen bestod av att få ihop familjens packning inför helgens äventyr som inte är fysiskt utmanande, men innehåller en hotellfrukost.

Life!

Knappt har man grävt ur småbyxorna innan man börjar längta efter mer.

2 thoughts on “Kväva en längtan efter nästa äventyr…

  1. Jag tycker alla dina sug är befogade. Jag har liksom samma😀. Säg till om du hittar någon kulig ultra! Hoppas allt kändes ok på jobbet igår 💜

    1. Jag har inte hunnit leta ultror än, men lovar att säga till 🙂 Det gick bra på jobbet…hann ju bara jobba en dag förra veckan. Och nu är det måndag! Wooohooo… Haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *