Målbild: Imorgon ska jag morgonjogga

På försiktiga, lätt skärrade och numera löpovana ben ska jag springa ut på landsvägen, snirkla mig genom skogen och vakna vid mina sjöar. Det var länge sedan nu. Den senaste tiden har jag knappt lämnat altanen i samband med fysisk aktivitet. Altantimmarna har dock inte varit bortkastad tid, för visst har jag blivit både starkare och lugnare av att träna.

Det är väldigt mycket nu kan man säga. Jag är omåttligt populär och eftertraktad på jobbet. Det är kul, men påfrestande och stundvis pressande. Då är det extra viktigt att göra något bra för sig själv. Om två veckor vill jag inte gå på semester som en blöt trasa. Jag vill känna mig hel, ledighetsmotiverad och fri!

Nu har det inte regnat en droppe på flera dar och hettan har varit tryckande. Därför innehåller min målbild inte bara löpning. Den innehåller också en sol, som kanske inte värmer så mycket just då, men är bedårande vacker. Som ett smycke, som glimmrar av förhoppning för dagen som snart ska börja på riktigt med 07.30-möte via Skype.

Men den viktigaste delen av min målbild har jag ännu inte nämnt. Jag ska ju för bövelen morgonjogga helt smärtfri! Gubbvaden har jag tränat bort och från och med nu accepterar jag bara medgörliga och flinka tantlemmar.

Målbild: Imorgon ska jag morgonjogga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *