Men Mia goals: Idag slängde jag mitt smink

Sparade bara mascaran som jag använder de flesta vardagar och nån form av mineralpuder som jag använder ibland. Det finns inget tillfälle i livet som motiverar mig att kladda på mera. Vad ska jag måla över liksom? Mig själv? Nä, luften i badrumsskåpet känns bara välkommen!

Sen kollade jag igenom bildskörden från helgens photoshoot (som gav typ totalt fem användbara bilder…) och insåg att mitt gråa hår börjar bli väldigt framträdande. WOW! Jag är så stolt! Det är ju jag! Snart kan jag säga hej då till topparna som fortfarande bär spår av tvivelaktig hårfärgning.

Och blötsnön vräker ner utanför fönstret och all min motivation till inplanerad träning och utomhusaktivitet försvann. Jag vill inte bli blöt just idag.  Jag vill bara vara inne och mysa. Så det får bli så. En välbehövlig återhämtningsdag.

Men Mia goals – att ägas av så lite som möjligt. Det har bara börjat i små små steg…

Hur fri kan man bli?

20 thoughts on “Men Mia goals: Idag slängde jag mitt smink

  1. Yay, go Mia! Har gjort samma sak, känns väldigt befriande. Ser fram emot alla bilder från photoshooten 🙂 älskar tröjan du har på dig, vart kommer den ifrån?

    1. Bilden i det här inlägget är en av dem… Nu är det inte så många kvar. Tröjan är från Craft. Köpte den billigt på XXL i Bäckebol utanför Göteborg 🙂

      1. Jag har typ allt i den! (Utom gröten… 😉 ) Älskar att blanda t.ex linser, bönor/tofu och massor av olika grönisar + kryddor i den. Det som är mest lättlagat (ex broccoli) lägger jag i sist så det inte blir sönderkokt. 🙂

  2. Smink är överskattat! Av ren lathet har jag aldrig sminkat mig speciellt mycket (bortsett från mascara varje dag). För tråkigt att tvätta bort.

  3. Heja dig! Jag har precis hittat en ny vardagsutmaning genom att gå över till sophämtning en gång i månaden. Det krävs inte mer än så för att jag skall tycka att jag lever lite farligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *