Mia ”Rehab” Hellström

Nu har jag läst på om min potentiella skada i baksida lår och bestämt mig för att laga mig själv. Jag önskar att det skulle funka med Karlssons klister, men jag måste tyvärr använda hjärnan mer än så. Jag måste dels känna efter en hel massa och dels vara jättesmart och vuxet klok.

Då kanske det låter jättemärkligt när jag berättar att jag har börjat springa igen, men jag kan lugna er med att det bara handlar om att jag sprungit några lugna steg på kortsidorna av en mjuk fotbollsplan.

Rörelse av rätt slag (promenad, jogg, cykel etc.) och styrketräning med mening blir grejen framöver.

Och jag har som sagt redan börjat. Det gjorde jag faktiskt redan i söndags, dagen efter skadan, med en njutningspromenad vid sjön i Hindås.

Det här är nämligen första gången efter ett lopp som kroppen är helt fräsch, men hjärnan är dödstrött på grund av den var tvungen att koncentrera sig så mycket under loppet.

Hujedamig. När fysiken sviker får psyket kompensera. Det är sen gammalt.

2 thoughts on “Mia ”Rehab” Hellström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *