Min gårdag i bilder

Jag lovade ju en ”Min dag i bilder” som nu har blivit en ”Min gårdag i bilder”. Projektet gick jättebra ända fram till lunch… Men vi tar det från början!

Tar sovmorgon och är inte på gymmet förrän 06.40. Går till Friskis Valhalla, där jag inte varit på skitlänge och märker till min stora glädje att de har byggt om. Tränar främst rygg och testar lite marklyft. Bilden tar jag först på vägen hem, då dagsljuset har börjat anlända. Det är en fin och lugn morgon med magisk morgonhimmel.

Den där sconesdegen som jag förberedde kvällen innan blir äntligen bröd att mätta magen med. Vid halv nio kommer min kollega och vän Johanna förbi förbi för frukost, jobb och pepp inför dagen. Hon får den stora äran att göra detta i sällskap av hela min familj. Minstingen snurrar runt våra fötter och klättrar i kökssoffan, storbarnet showar med kullerbyttor och balanskonster på balansplattan och Ola sitter ner med oss och tar en kopp kaffe. Allt är som det ska.

Vi kör dag två på Svenska Mässan, där vi varvar att gå på föreläsningar med chokladpraliner och helt vanligt jobb. Det är skönt att byta vardagsmiljö ibland och mestadels göra något helt annat än man brukar. Det vanliga jobbet består av strategiarbete och publicering för Instagram. Alltså inte min egen Insta utan en betydligt fräsigare…

Vi lyssnar bland annat på Teo Härén som är en ständigt lärande expert på kreativitet och har en kursgård dedikerad kreativitetsutveckling. Tänk att få hänga på den kursgården i några dagar!

Till lunch är det äntligen dags för den där pajen jag förberedde igår. Så vi kilar hem till mig igen och hänger med min familj. Som ni ser är det bra åtgång på den vegetariska och kulinariska skapelsen som innehöll fetaost, purjo och paprika.

Och nu börjar kameran gapa tom… Jag äter bland annat den ljuvligaste chokladfudge jag någonsin smakat. Den är vacker också eftersom den piffats till med stora saltflingor. Ett perfekt tillfälle för ”en riktig bloggare” att ta fram kameran, men det glömmer jag bort, helt fokuserad på uppgiften att äta upp chokladen. Det serveras gratis ostron, men jag varken äter eller fotograferar dem. Vi går på fler föreläsningar. Tycker och tänker mycket om dem. Men inget av detta hamnar alltså på bild.

Lite senare under kvällen när jag och Johanna sluter upp med några av kvinnorna i mitt liv och hamburgarna och vinet står på bordet, då klickar mobilkameran igen. Det blir en grynig men glad bild till Instastories… Att jag utlovat ”Min dag i bilder” i bloggen kommer jag ihåg igen strax efter åtta på kvällen, men då pissregnar det på mig och är kolmörkt, så jag orkar inte.

Hoppas ni gillar mig ändå!

2 thoughts on “Min gårdag i bilder

  1. Alltså det gäller att prioritera. Vilken kladdkaka som helst kan ju få en att tappa fokus från själva fotograferandet. Herrejäklar man måste ju äta innan den tar slut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *