Min typ av lyxonsdag

Att skämma bort mig själv och göra saker för min egen skull kan jag vara ganska bra på. Ibland… Och det där med att ta hand om sig ska i min mening vara enkelt. Det får inte framkalla någon stress, för då kan det ha motsatt effekt.

Idag tog jag ett tidigt varv runt ”min sjö” med det obligatoriska stoppet på Nedflo strand. Fötterna trummade fint mot asfalten och alla smärtor höll sig någon annanstans än i min kropp. När jag kom hem var jag varm, men skönt uppfriskad av den fuktiga och dimmiga luften.

Nu har jag några måsten att ta itu med, men om några timmar ska jag åka in till stan för en- och en halv timmes Hawaiiansk massage. Fråga inte mig vad det är för något, men jag litar helt och fullt på min massageterapeut Annika. Efter massagen väntar skymningskaffe med vännen Anna. Jag tänker mig att det blir ett fint samtal, något gott att äta och ett gäng cappuccinos.

Sådana här dagar, som i princip bara är mina, har jag typ aldrig och jag tänker njuta av varje sekund. Det finns dessutom en väldigt god anledning att den här dagen inträffar just idag. Imorgon börjar jag på ett nytt jobb.

Då vill jag ha fulladdade batterier.

2 thoughts on “Min typ av lyxonsdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *