Mina erfarenheter av Hindås

Ja, Hindås är alltså samhället utanför Göteborg som vi ska flytta till om några månader. Jag kan inte påstå att jag varit där särskilt mycket, men när jag väl varit där har jag maxat livet i sann sportromantisk anda.

Min kärlek till Hindås startade redan i januari 2013 när jag var höggravid och åkte längdskidor på Västra Nedsjön. Jag var väl inte i mitt livs bästa form, men samtidigt var jag nog precis det. Fem veckor senare blev jag mamma för första gången.

Mitt andra starka minne av Hindås är starten i Tjejmarathon 2014. Jag hade överraskats kvällen innan av min bästa vän som kom från Stockholm för att heja på mig längs mitt första ultralopp. Helena och min familj puttrade runt i vår dåvarande bil, en jätteliten grön Nissan Micra, medan jag sprang genom skogen. Under våren hade jag (i sann mamma-comeback-anda) persat på både milen och halvmaran och kände mig i bra form. Därför kändes det enbart på topp när jag stod på startlinjen i Hindås. Loppet blev, efter några felspringningar längs med Knalleleden, 56 kilometer långt. Jag har aldrig varit så glad i att äntligen hamna i Borås…

Mitt tredje och väldigt stolta minne från Hindås är målgången på Skogsmaran 2014. Vildmarksleden mellan Skatås och Hindås är amazing och jag tvingades till mitt livs spurt på upploppet. Efter målgång bjöds det på hamburgare vid Hindås Station och jag var överlycklig och tänkte som så många gånger förr ”LÖPNING ÄR LIVET!”.

Inom kort är det dags att skapa fler och egna sportromantiska äventyr på denna plats. Hoppas du vill hänga med!

4 thoughts on “Mina erfarenheter av Hindås

    1. Klart vi ska! Jag och en kompis (som bor i Alingsås ibland) har kollat upp att det tar 36 minuter med bil mellan Alingsås och Hindås 🙂

  1. Alltså jag vill inte bara hänga med, jag vill liksom flytta till Hindås. Vilken grym reklampelare du är, du borde få betalt av kommunen! Hur kul känns kävlinge nu liksom? En åker…

    1. Tack för affärsidén! 🙂 Ringer Härryda kommun direkt och frågar om de vill betala en gammal bloggare med friluftsambitioner. Haha.. Alltså jag har aldrig varit i Kävlinge, bara sett ortsnamnet på en skylt på tågstationen i Malmö. Men Skåne är ju fantastiskt fint! <3 När det inte blåser... 🙂 Kram och välkommen till Hindås!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *