Morgonguld och sammet

Jag kommer tidigt till dagens frukostställe, Le Pain Français på Avenyn. I kroppen har jag ett helt ok gympass och frisk luft från mitt strosande genom stan. Livet känns väldigt enkelt att leva, trots att jag är helt själv inne i den bombastiska restaurangmiljön, där man inte sparat på inredningsdetaljer och mysbelysning. Dessutom vet jag att jag snart ska få fint sällskap och en delux-frukost…

Sällskapet och maten anländer. Frukosten och sammankomsten är ett hej då till människor jag tycker om att dela min jobbvardag med. Det här är vår sista dag tillsammans som kollegor. Muntrar upp mig med en croissant och lite annat och tänker på att det faktiskt bara är mina arbetsuppgifter och miljön som försvinner, inte människorna.Vi är inte längre kollegor. Vi är vänner.

Jag kan faktiskt inte tänka mig en bättre start på min sista dag som kommunikatör.

När vi strosar genom stan mot jobbet värmer höstsolen och morgonens röda sammetsintryck upp hela kroppen i ett stort leende. Jag har det bra. De här människorna är bra. Allt kommer att bli grymt bra.

Och så tar vi strax en utelunch på stammisstället för att liksom knyta ihop jobbsäcken…

2 thoughts on “Morgonguld och sammet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *