Nä men tjena kompis!

Det känns som om jag har svikit dig den här veckan. Det var aldrig min mening. Kan du förlåta mig?

Jag har helt frivilligt låtit jobbet äta upp all min tid och energi och det har varit helt fantastiskt roligt. Nej, ni har inte kommit till fel blogg. Det är nog jag som äntligen har hittat rätt jobb… Att få vara skribent, coach och inspiratör i en och samma roll. Mhm. Där satt den liksom.

Hur kul jag än har haft på jobbet så har jag sett till att springa lite varje dag, förutom idag som är en vilodag. Löpningen har jag förlagt till sena kvällar, men det tänker jag ändra på imorgon. Jag har packat träningsväskan som ska med till jobbet. Strax efter jobbfrukosten, som serveras varje dag klockan 9, är det jag som ger mig ut på äventyr i Göteborg city. Den löpturen kommer att vara en toppeninvestering för mig, min arbetsgivare och min familj som ska dras med mig hela helgen. Tror ni inte?

Jag har sjukt mycket att göra, men om min fredag eftermiddag ska bli kreativare än en burk med gammal sill är jag beroende av dagsljuset och rörelsen. För att helgen ska landa rätt i kroppen när familjen hämtar upp mig för en helg till havs måste saker och ting få skakas om i löparskor. Så är det bara.

Vad fint det ska bli med helg förresten. Ordet helg är som en varm smekning i hela systemet. Jag planerar att ta mig tid att blogga eftersom jag längtar efter det. Så vi hörs snart igen mellan havsnära löpturer, tacos och viloläge i soffan!

3 thoughts on “Nä men tjena kompis!

  1. Vad kul att du hittat rätt jobb! Fast när jag sprang idag kände jag att jag saknade min bättre twin. Skönt att du är tillbaka. Jobba på och ha en fantastisk helg när den kommer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *