När de idrottsliga framgångarna lyser med sin frånvaro…

och hälsan fortfarande haltar lite efter förra veckans mastodontförkylning. Då firar jag fredag med följande punkter:

# Det går fortsatt väldigt bra på nya jobbet och jag får fantastiskt fin feedback. Ibland måste jag faktiskt nypa mig i armen. I april förra året trodde jag att jag var slut som artist på arbetsmarknaden, hade förlorat min förmåga att ha ”ett riktigt jobb” och aldrig skulle få må bra och skratta på jobbet igen. Ack så fel jag hade…

# Jag köpte godis och tulpaner till sambon på Alla Hjärtans Dag igår. Godiset är slut (och det var jättegott…), men tulpanerna har jag förmånen att få njuta av idag när jag sitter hemma vid köksbordet och jobbar.

# Jag har gett mig själv tid för frisk luft, reflektion och dagsljus med en promenad tur och retur till affären. Det behöver liksom alltid köpas en liter mjölk.

# Vi har en fin och aktiv helg framför oss och mest ser jag fram emot att bjuda in våra godaste hindåsgrannar på tacos imorgon kväll.

# Köttsåret på vänster pekfinger läker som det ska, men ser helt vidrigt ut. Tänkt ändå att man kan skära loss en så stor slamsa från sig själv och kroppen tar hand om det utan att bråka. Coolt. Men jag tänker inte göra om det, ty helt smärtfritt har det inte varit…

Alltså, livet är inte mer spännande än så just nu och jag är så nöjd så nöjd. Inom kort är det dags att växla upp på alla plan samtidigt.

2 thoughts on “När de idrottsliga framgångarna lyser med sin frånvaro…

  1. Härligt att det blev så bra med ditt nya jobb. Du verkar ha hamnat på helt rätt plats 🙂
    Och att de fysiska prestationerna lyser med sin frånvaro får man väl lite grann räkna med när det är februari och man har småbarn …
    MVH ännu ett snormonster.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *