När det blivit december…

och man får kasta av sig vantar och pannband redan efter uppvärmningen. När det inte gör något att det redan under första intervallen blir en glipa mellan byxa och kompressionsstrumpa. Nej, det är snarare så att det svalkar skönt.

När man får springa tusingar med solen i ögonen och vinden i ryggen. När man vänder och får solen i ryggen och vinden rakt emot sig.

Det känns som vår, men hela spektaklet utspelade sig vid havet den 3 december.

Jag vet, det kan vara växthuseffekten och det faktum att världen är helt skev.

Men jag njöt. Av precis varje steg. Trots att jag har ganska mycket att önska av min löpform just nu…

6 thoughts on “När det blivit december…

  1. Var det Göteborgarna som stal solen. Vi hade minsann varken glipor eller fint väder. Fy fasen vilket ruggeväder. Men idag har vi haft sol minsann. Och jag tror minsann ni har oväder på väg…mohahahahhaha 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *