När värmeböljan slår till

Man kan ju undra hur jäkla kallt det var och hur mycket jag egentligen frös i inledningen av den här veckan när helgens -5 till -9 orsakade tantvallningar redan från kilometer två…

När värmeböljan kommer – då är det i alla fall dags att njuta vintersport!

Jag har tankat energi och livskraft med två sköna löpturer och skidåkning med familj och släkt i Åmål.

Jag har ätit den första semlan på säkert 30 år. För att jag ska gilla semlor måste de tydligen vara små och hembakade med kompakt bröd, lite grädde och massor med mandelmassa. Sådana där fluffiga köpebröd kommer jag envist att fortsätta att låta bli.

Jag har varit på barnkalas inne i Göteborg city och känt mig oerhört vuxen och lycklig när vi tog bussen hem till huset i Hindås.

Frisk luft är bra. Dagsljus är ännu bättre. Och jag skrev på Insta idag att ”Marathondrömmen om en skön målgång i Stockholm den 2 juni lever kvar”. För det gör den. Träningen inför loppet kommer bara att bli några månader försenad…om den ens kommer att äga rum.

Njuta av Stockholm Marathon, det ska jag oavsett!

2 thoughts on “När värmeböljan slår till

  1. Hej. Jag heter Anna. Vet inte om du kommer ihåg mig, men nu är jag på väg tillbaka efter senaste veckans dygnetruntarbete. Har en del att läsa ikapp, men jag vet i alla fall att du har flyttat! Och att du ätit en semla. En vacker dag ska jag bjuda dig på en homemade Anna Style Perfect Kalajs-semla! Tjingeling 😀

    1. Jag är själv typ sämst just nu på att bloggmingla både här och i andra bloggar, så du är förlåten 🙂 Den där semlan ser jag fram emot!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *