Nature is calling and I must go

Det är inte helt ångestfritt att lämna stan. Ju närmare den definitiva flytten vi kommer desto mer skönhet och enkelhet ser jag i min vardag. Närheten till jobbet till exempel. Godis och pizza tvärs över gatan. Att kunna välja mellan tre butiker till middagshandlingen. Vårt smidiga vardagspussel med hämtning och lämning på förskolan. Och så har vi cityrundorna i löparskor…

Så mycket jag har njutit av dem. Göteborg ÄR en vacker stad med många sköna guldkorn för ett par löparögon att flukta på.

Fast jag är glad att jag känner precis så. Att jag har trivts och uppskattat mina snart 10 år i Göteborgs innerstad, som betytt mötet med min livspartner, två kids och några jobb. Och oändligt många löprundor då…

Fast tidigt i morse när benen bar mig från Göteborgs innerstad upp till Delsjön, så pirrade det till lite extra. Det är precis det här jag suktar mest efter. Trots allt.

6 thoughts on “Nature is calling and I must go

  1. Jag kan aldrig välja. Jag vill ha allt. Drömhuset på landet, flashiga lägenheten i stan. Lägenheten i spanien, kojan i skogen… Och ett gästrum i Hindås! Det kommer bli kanon det här!

    1. Jag vet! Allt ska en ha… Den där lilla övernattningslägenheten i inenrstan skulle jag inte tack nej till just nu. Som ånger-backup liksom. Och så ett hus i södra Europa på det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *