Nöjdheten över att

…jag igår, mitt på blanka dagen, fångade njutomhusvädret med ett skönt utomhusfyspass blandat med lätt löpning. Det var strålande sol och bitande vindar. Idag öser regnet ner och höststormen viner. Jag har varit på gymmet i ottan och ska stanna inomhus så mycket jag bara vill.

…jag tyvärr har ont i vaden ibland, men ändå lyckas få till bra träning. Funderar på total löpvila i två veckor, även om lätt löpning inte gör ont, och det skrämmer mig inte. Jag har så mycket annat kul att göra.

…jag börjar komma tillbaka i marklyft. Har känt mig lite skör efter den senaste tidens misär och medvetet tagit det lugnt för att inte skada mig eller bli för sliten. Fast imorse lyfte jag lätt 75 kilo. Flera gånger. Jag brukade ju ta 95 kilo, men det är i sig inget mål. Grundstark och hel är viktigare.

…jag har rensat mina mappar på jobbet, arkiverat det jag tror mina kollegor kommer att ha nytta av och skrivit färdigt strategin jag har haft på mitt bord. Imorgon väntar officiell avtackning och på torsdag inofficiell avskedfrukost.

…flera personer har sagt följande till mig ”Vad kul att börja på nytt jobb, då kan du välja vem du vill vara!” Jag funderar på att vara mig själv. 100 % Mia och ganska mycket ”Men Mia!”. Lätt kantstött, men humoristisk, social, varm och skicklig på det jag har anställts för – att skriva ett företag till goda affärer och framgång! Och som bonus är jag ju väldigt ödmjuk… Haha.

4 thoughts on “Nöjdheten över att

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *