Novemberlöpningen har varit snäll

Mild och okomlicerad liksom. Bara att dra på sig ett par tights och en tunn underställströja och ge sig iväg. Att springa i 6-12 plusgrader passar mig väldigt bra. Jo, det har såklart regnat på mig vid några tillfällen, men de gångerna är så få att jag väljer att bortse från dem.

Just den här lördagen var inget undantag. Vi har åkt till Gullmarn och saltluften över helgen och trots att jag idkade havsnära löpning var det helt vindstilla och milt. Jag mådde som en prinsessa, om än en något stel sådan, under alla mina insamlade kilometer.

Har haft det lite tufft i slutet av veckan med självpålagd stress och prestationskrav (därav stelheten), med lugnet var hela tiden bara ett samtal bort. Skönt. Det är precis det stödet och den tryggheten jag vill ha i mitt arbetsliv från och med nu. Jag har bara lite svårt att greppa att det finns och att det förmodligen är precis så det ska vara.

Så hur njuter du din lördag?

Förutom den där löpningen har jag hängt med kidsen både inomhus och utomhus och fått hjärtat i halsgropen när jag hittade tvååringen utan konsekvenstänk uppe i ett träd…

Kvar av dagen är lite tacos och ett glas rött. Och chips. Fint ska det vara!

4 thoughts on “Novemberlöpningen har varit snäll

  1. Låter som en fin lördag. Jag sprang lopp och drack cappuccino, precis som utlovat. Sen fick jag norrländska matcravings och gjorde kroppkakor som var färdiga kl 21… så som det går när man valt att hänga lite för länge i soffan efter loppet…

    1. Kroppkakor! Oh, det var läääänge sen! Känner att jag måste göra en visit ner till Skåne snart för löpning och lite redigt käk! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *