Nu är jag 38 år

Idag är det nämligen min födelsedag. 38 känns som en väldigt intetsägande siffra. Det är två år kvar till 40 och 30 passerade man för väldigt länge sen…

Fast det är klart jag har firat ändå. Framförallt så har jag blivit firad som en drottning med flera trevliga inslag!

Typ så här:

Jag startar dagen med att säga grattis till mig själv med ett lätt styrke- och rörlighetspass. Hurra för min 38-åriga kropp trots att den för närvarande har en trasig nackjävel.

När jag kommer till jobbet möts jag av skönsång av Johanna och hon har lagt en present på mitt skrivbord. I paketet ligger ett smycke som hon har gjort själv. Jag börjar lipa…

Ett fågelsmycke. Jag tänker på frihet.

På kvällen öppnar jag fler paket, äter bästa sushin och dricker bubbel. Vid mitt köksbord finns, förutom hela knasiga familjen, en väldigt nära vän från Uppsala som jag inte träffat på två år. Det är nästan overkligt lyckat att hon lyckas tajma jobb i Göteborg med min födelsedag. Det känns som om jag har ett riktigt kalas.

I ett av paketen ligger en banprofil till Göteborg WinterRun den 20 januari. Den ligger inte bara där för att jag ska titta på den. Jag är anmäld i gruppen som ska springa milen på under 40 minuter. Haha. Det kommer jag såklart inte att klara, men jag kommer att få grym draghjälp på Liseberg, där jag vanligtvis brukar släpa mig runt, äta glass och undvika karuseller…

Anmälaren är mycket nöjd. Det är faktiskt jag också.

Jag får tacka livet för ytterligare en dag. Och just idag råkade det vara min födelsedag. Tack!

4 thoughts on “Nu är jag 38 år

  1. Nejmen nu är jag sen på det men alltså GRATTIS!!!!!!!
    Och såklart ett försenat tips till önskelistan: Portugaaaaal! Alltså förlåt att jag tjatar men jag tror det är precis vad du behöver 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *