Nu ska de få lite naket!

Ja, precis så tänker jag när jag laddar självutlösaren på mobilen och hastar iväg för att hamna i bildens fokus. Fast någonstans på vägen tappar jag mitt eget fokus….

Jag står med ryggen mot kameran trots att jag hade tänkt mig en bild framifrån. Svänger runt och det hugger till i gubbvaden av den snabba och oväntade rörelsen. Har mobilkameran redan knäppt? Chansar och börjar fundera på posering. Jag vet att jag har tre chanser på mig och hastar ner i någon märklig kroppsställning som känns allt annat än naturlig.

Bilden nedan är den bästa och mest atletiska.

Så jag hoppar ur min tillfälliga hybris och influencerbubbla, går in till familjen och tänker att jag är väldigt mycket bättre på så mycket annat.

2 thoughts on “Nu ska de få lite naket!

  1. Jag kan inte sluta fundera på vad du egentligen gör… indiansk dans? Teckenspråkstolkar en löprunda? Men den är ändå bättre än alla mina samlade selfies 😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *