Nytt i sommargarderoben – Today I’m wearing this från Avanna

Jag läser designer Anna Larssons blogg Garderobsgrubbel&Byråbekymmer dagligen. Förra veckan slog jag till på mitt första plagg från hennes märke Avanna. Känns finfint, ungt och fräscht!

Varför valde jag just det här?
Kanske för att det matchar min blogg. Sånt är ju livsviktigt. Eller för att det funkar med ungefär 90 procent av plaggen i min väldigt röda garderob. I vilket fall som helst så är jag lycklig. Linnet är redan en sommarfavorit som täcker min leggingsröv helt perfekt! 🙂

Spana in Avannas nya kollektion hos Nelly.com.

11 thoughts on “Nytt i sommargarderoben – Today I’m wearing this från Avanna

  1. Va kul att du tycker om att följa min resa… och någon dag får du förhoppningsvis även svaret på hur det gick, kanske var jag en av de få som lyckades eller kanske var jag en av dem många som misslyckades… wellwell, vi får se!

  2. I hear what you are suggesting here but I cant totally agree with you 100% on this information. Id be more inclined to take the conservative approach myselfBest Registry Cleaners

  3. I hear what you are suggesting here but I cant totally agree with you 100% on this information. Id be more inclined to take the conservative approach myselfBest Registry Cleaners

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *