Onsdagens topp 5

1. Jag har fått tillbaka förmågan att ta plats på jobbet. Så många månader jag inte sagt ett pip och helst undvikit möten och andra sammankomster. Sjukt va? Nu vågar jag göra min röst hörd igen. Det passar väldigt bra när man håller på att avsluta ett jobb för att börja på ett nytt…

2. Jag prioriterar mina dagar efter vad jag själv behöver. Familjens behov kommer såklart alltid först, men den där andra tiden, när jag jobbar och lever utanför familjen, ser ut på ett helt annat sätt nu. Jag bryter av, tömmer hjärnan och ger mig själv ställtid. Jag har aldrig haft för mycket att göra, jag har varit felbelastad och känt meningslöshet vilket skapat mycket oro. Den känslan håller jag på att lägga bakom mig. För gott…

3. Jag försöker leva i nuet, men längtar redan till torsdag. Varför? Jo, jag ska inleda dagen med en frukostbuffé med minst en kär vän, träna njutomhus och bära kjol eftersom det är kjoltorsdag. Jag har redan på förhand sorterat bort ett möte som inte känns så viktigt för mig just nu. Känner att det är dags att börja trappa ner på mitt nuvarande jobb. Med en vecka kvar på bygget behöver jag inte veta allt…

4. Vi har bokat och bjudit in till Halloween-kalas om några veckor och alla vill vara med! Hurra! Bara en sån sak, att vara värdinna för ett ”stort” och trångt kalas och se fram emot det med enbart glädje. Det var länge sedan… Ska smita ner på stan sen och köpa (förhoppningsvis hållbart) halloween-pynt och pyssel. Googlar också recept på världens godaste pumpasoppa. Någon som har tips?

5. Jag har inte ont någonstans och känner mig fysiskt stark. Ska ge vaden några dagar till med enbart lätt löpning och fortsätta med prehab av hamstrings. Men det där att vara begränsad är faktiskt bara en detalj. Jag gillar läget och är träningskreativ och öppensinnig.

Jag kanske låter lite hög? Ach, det får vara så.

Nämn något som förgyller din onsdag!

6 thoughts on “Onsdagens topp 5

  1. Min onsdag förgylldes kraftigt när jag insåg att tågen faktiskt gick igen, när det var dags att åka hem från jobbet. Hade blivit dyrt att åka en andra taxiresa à 630 kronor….. Heja skånetrafiken!

    1. Oj vilken svår fråga! Haha… Det är ett blandat kalas, med både barn och vuxna. Vi vuxna ser nog mest fram emot att käka god mat (pumpasoppa, kantarellpizzor m.m.) och umgås medan kidsen (förhoppningsvis …) leker själva och får kolla på någon bra film som är lagom läskig. Vi håller på att kolla upp hur traditionerna ser ut med ”bus eller godis” i Hindås där vi bor så vi inte skrämmer slag på grannskapet. Gänget som ses brukar umgås ganska avslappnat, så vi får se om det blir några särskilda halloween-aktiviteter.

  2. Det var visserligen igår men något som förgyllde min dag var det faktum att om allt går i lås kommer jag att ha en lokal att ha min pilates i framöver. Som jag letat tänkte jag skriva men det har jag ju inte gjort. Snarare väntat och så hade min pappa bästa idén. Glad för det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *