Onsdagslistan – mina 5!

  1. Vad blir det för onsdagsträning?

Den är redan gjord. Hängde på låset på gymmet i morse klockan 6 för att unna mig marklyft, rövträning och smekningar av min hamstring. När jag ändå var där passade jag på att träna min rygg och mage också.

  1. Vad ligger i din matlåda?

Den mat som jag skulle ha ätit i måndags, men prioriterade bort på grund av fancy utelunch. Vet inte vad det är i matlådan, men jag hoppas att det inte har krupit iväg…

  1. Dagens väder?

Regn och hård vind. Är det inte typiskt att man alltid har motvind när man går till jobbet?

  1. Dagens outfit?

Mörkblå jeans, bruna sneakers, vitt linne och brun kavaj med skönjbara små vita prickar. Piffar till detta med håret (som jag inte hann kamma ut) uppsatt i en hästsvans.

  1. Du fick tidigare frågan om matlådan…men vad blir det till middag?

Vegetarisk lasagne, god sallad och när ingen annan i familjen ser ska jag äta upp resterna av den där chokladkakan som jag har gömt för precis ett sånt här tillfälle…

Vilka är dina fem för dagen?

2 thoughts on “Onsdagslistan – mina 5!

  1. Skönt att andra också gömmer saker för familjen. Jag gömmer en påse underbara vaniljsmörbullar långt in i frysen, där ingen rotar. Liksom långt bakom den frysta buljongen från 2002….Sen när familjen är iväg passar jag på att smyga ut en… Det är lyx!
    Du får min femma i morgon. Nu måste jag sova…. Och lova att inte skvallra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *