På jobbet heter jag Maria och ser ut så här

Förvirringen är ibland total. Någon ropar ”Maria!” och ingen svarar. Efter för många sekunders betänketid kommer jag på att det förmodligen är mig de menar och säger ”Eh ja!”. Fast ju mer vi lär känna varandra desto mer Mia blir jag. Problemet är bara att jag just nu lär känna väldigt många nya människor varje vecka. Så namnförvirringen kommer nog att pågå ett tag till.

På jobbet ser jag alltid så där glad ut som på bilden nedan. I alla fall ser jag alltid så där glad ut på mitt passerkort som har bilden på sig och när vi har telefonmöten i Skype, där jag använder samma bild på grund av lat.

Just idag är det dock lite halvsurt och en hel del misär. Kände igår att något var lurt i kroppen och vaknande i morse med ett igenmurat vänsteröga och en förlamande trötthet i kroppen. Sjuk, men ändå frisk. Frisk, men ändå sjuk. Det är vid sådana tillfällen man verkligen uppskattar möjligheten att arbeta hemifrån. Jag vill liksom inte gå all-in och smitta kollegorna med min mystiska ögonsjukdom redan under första månaden.

Näe, svett och endorfiner uteblir så länge ögat inte är på banan. Vi får väl hoppas att kroppen har styrt upp sig lagom till helgen.

Nu när den där vita och krispiga snön och frosten har regnat bort kanske det skulle passa med lite blöt trail…

2 thoughts on “På jobbet heter jag Maria och ser ut så här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *