Påskplanerna och träningen

Jag brukar ha en påskutmaning i träningskläder så här i påsktider. I år känns det dock lite övermäktigt då jag redan har ett träningsprogram. Är inte den som dubbelarbetar frivilligt direkt…

Träningen planerar jag att piska in enligt träningsprogrammet. Kvar på agendan denna vecka finns 18 kilometer distans, 10 kilometer progressiv löpning och ett pass löpstyrka utomhus. Fast idag tänker jag inte göra nåt av det utan gå till gymmet istället eftersom det passar bättre med den lunchdejt jag har nere på stan… Jag har sagt det förr – det gäller att ha sina prioriteringar klara för sig.

Här kan du läsa om min påskutmaning 2015 då jag var i form och min påskutmaning 2016 då jag också var i form, fast väldigt gravid…

Jag vet att till exempel superlöparen och panelproffset Anna har en ultra framför sig under påskhelgen.

Hur tänker du röra på kroppen? Att enbart flytta ena handen från påskägget till munnen är i min mening helt okej.

P.S. Vi flyr såklart stan. Det finns massor med påskrelaterade läskiga djur här…

8 thoughts on “Påskplanerna och träningen

  1. Jag får hoppas att det blir i alla fall två löprundor under helgen! Trädgårdsarbete i form av bl.a. bära säckar med kogödsel är väl styrke träning?

  2. Men hu vilka läskiga djur, jag förstår att du flyr! Själv flyr jag TILL vildsvin och andra sötnosar som kan tänkas lura i skogarna. På fem mil kan det ju finnas hur många som helst 🙀

  3. Jag ska åka på kostrunda. Ungefär som konstrunda (ganska oundvikligt om man är på Österlen under påsken) fast med fokus på fika. Konstbesöken är bara en ursäkt för att få köra mellan så många fikaställen som möjligt på en dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *