Samtal med en löparlegend

Tidigare i veckan på vår jobbsommarfest föreläste legenden och ultralöparen Rune Larsson. Jag har träffat honom tidigare för en herrans massa år sedan (typ 2007) då jag var på löparläger i Portugal. Den här kvällen var det bara att luta sig tillbaka i stolen och njuta av hans story. Jag tänkte efteråt att jag borde gå fram och säga något (typ tack!) men jag blev akut blyg och skyndade ut till mingel och bubbel istället. Någon uppmärksammade dock detta och efter en stund stod Rune Larsson, introducerad och klar, framför mig. Vi pratade JÄTTELÄNGE. Om löpning, om träning, om kost och om spännande projekt (kopplade till löpning…). Vi tänker lika och olika, utan att det någon gång under samtalets gång kändes fel. För en stund glömde jag bort att jag var på jobbfest och missade i princip hela minglet. Det var löparnördslyxnjutning på hög nivå.

Jag kommer att återkomma till detta samtal längre fram då det satte igång en hel del grejer i min stackars hårt arbetande hjärna.

Har du möjlighet att lyssna till Rune Larsson vid något tillfälle så gört!

Någon bild till Instagram eller blogg blev det inte, då jag inte ville förstöra the moment… 🙂

2 thoughts on “Samtal med en löparlegend

  1. Åh, viljen dröm! Jag blir alldeles till mej när jag får prata löpning med någon erfaren. För två år sedan skulle jag inte alla fattat vitsen men nu är det typ en av de mest spännande sakerna jag kan tänka mej.
    Dej skulle jag vilja prata löpning med, insupa kunskaper och njuta 🙂 Är så avis på dina löparlöften. 😀

  2. Charlotta Sofia springer o trimmar: Jamen eller hur! Och att jag nästan missade det pga blyghet 😀 Jag snackar gärna löpning med dig vid tillfälle. Bara så att du vet 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *