Skarpt läge…

blir sällan särskilt skarpt på bild. Eller så är det den där fotografen, som jag brukar ha med mig på morgonrundorna, som inte är särskilt kompetent…

Skarpt läge. Alla som har flyttat vet vad jag menar. Det tar av förklarliga skäl över allt. Man kan liksom inte fuska och lämna kvar lite grejer som man tröttnat på eller dra över tiden och sova skavfötters med nya hyresgästen.

Vi tycker att vi lever så ”enkelt” och inte köper en massa onödiga prylar. Jag har liksom inte tänkt på att mina secondhandkjolar för 20 spänn också är prylar.

Mellan flyttkartonger, heltidsjobb, två vilda kids och dammtussar får det plats en liten löprunda då och då. Mest för att nysa ut damm och få färg på kinderna.

För mig som mentalt redan är på en helt annan plats där jag njuter natur, har gått ner i tid på jobbet (måste kanske ta upp det med någon snart…) och lyxfrilansar lite på mina lediga dagar känns transportsträckan till målet oändligt lång.

Just nu har jag ingen lust att leva i nuet. Jag vill bara komma fram. Till Hindås.

2 thoughts on “Skarpt läge…

  1. Flytta in är det roligaste som finns. Flytta ut det värsta. Synd att man liksom måste göra båda… men håll ut, snart har du tid att frilansa, springa och ära korv igen 😀

    1. Ja den där korven har jag verkligen saknat! Men mest vill jag faktiskt bara sitta ner och tänka en egen tanke… 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *