Sköna grejer som händer mig

Bokevent

Jag ska gå på Petra Månströms boksläppsaktivitet här i Göteborg nästa vecka. Morgonlöpning, yoga, snygga träningskläder och frukost med förmodligen väldigt trevliga människor – det kan ju knappast bli bättre. Jag vet inte om det har framgått, men jag är ju väldigt selektiv med event… Så att jag har tackat ja till denna inbjudan är faktiskt lite stort och ett bra betyg till influencern Maratonpetra! Har du kikat på Petras bok Smartare löpning : 100 hacks för roligare rundor och bättre träning? Inte jag. Än.

Springa smärtfri

Alltså, jag har skött min rehab av vänster hamstring makalöst bra och har sprungit smärtfri i över två veckor. Jag tänker fortsätta att springa lugnt och ”specialträna” hela den här veckan ut, men sen är det nog läge att växla upp kilometertiderna en aning, om än med tillförsikt. Vad kul det är att genomföra något för sig själv riktigt ordentligt.

Det finns fler sköna grejer som händer mig just nu, men jag känner för att hålla er lite på halster.

Ha en fortsatt fin torsdag!

8 thoughts on “Sköna grejer som händer mig

  1. Funderade också på den. Fast i Malmö då. Men jag glömmer alltid att anmäla mig…
    Om du rehabbar attan tills den 21 oktober kan du komma och springa födelsedag med mig. Fatta hur många cappuccino du skulle få 🙂

    1. Gråmornar har ju också sin charm! Den varma duschen efteråt och känslan av att man gjort något bra för sig själv 🙂

  2. Jag har inte heller läst hennes bok. Däremot träffade jag henne på ett event förra våren när hon kom till Linköping. Grymt inspirerande tjej! Avis är jag, vill också träffa henne igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *