Snart är det faktiskt sommar!

OBS! Detta bildinlägg kom till enbart av den anledningen att jag behövde peppa mig själv. Göteborg har vädermässigt varit en riktig röv idag. Jag tvingades till och med att åka buss till jobbet och missade min välbehövliga vardagsmotion, vilket typ är det enda som kan få mig att vakna på riktigt där på morgonkvisten. Fast trots grådassigt regnpissväder, avsaknad av vardagsmotion och en massa tid sittande på rumpan har dagen varit fin med bland annat supersmarriga dumplings till lunch i kärt sällskap. Och rörelsen av kroppen får jag ta tag i senare ikväll. Tror banne mig att det är uppehåll utanför fönstret.

Här kommer dock dagens huvudperson: SOMMAREN!

<3 <3 <3menmia-hölickhölick-menmiamenmia-fashionmenmia-hagenrundan-kulmenmia-långklänningwpid-2013-08-05-13.23.03-1.jpg

Visst känns det galet härligt ändå att vi har sommaren framför oss?

2 thoughts on “Snart är det faktiskt sommar!

  1. Åh, jag behövde verkligen en påminnelse om det idag! 🙂 min dag känns inte alls lika grå nu när jag tänker på härlig sommarvärme.

  2. Men åååh! Vad härligt! Egentligen är bästa tiden nu (eller om ett par veckor…) innan det riktigt drar igång. När allt är kvar. Sen säger det ju liksom bara PANG. Njuter av vetskapen att jag snart får sluta frysa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *