Sol och själamotion

Trots frånvaro av ordentliga löppass blev det en helg vid havet helt i min smak. Det magnifika vädret fick oss att kasta jackorna redan innan solen hade gått upp och helgen spenderades utomhus. Mestadels hängde vi hela familjen, men jag fick även mina värdefulla smita-iväg-stunder…

Lördag förmiddag rivstartade med ett barn på cykel och ett i barnvagnen. En upptäckarpromenad vi gått så många gånger förut och som alltid innehåller kor, får och väldigt många kaniner. Huvudsaken var att jag fick känna mig som en hyvens helyllemorsa som inte låter sina barn sitta framför en iPad, när det är så fint väder ute…

Fåren tittade lite konstigt på oss, vilket berodde på att tvååringen envisades med att säga ”Muuuuuuu!” med ett efterföljande gurglande skratt åt sig själv. Hon är en stor humorist, precis som sin mor.

Samtidigt som vi gick vår promenad tände sambon dagens eld som slukade träd, stockar och ris och till slut fick ge färg och smak åt grillkorven som åts med havet som kuliss.

När jag tänkte på oktober i typ juli, var det inte det här jag såg framför mig, men det är ju bara att tacka och ta emot. Eller hur?

Några timmar efter korven var det då äntligen dags för min alldeles egna själamotion. Väldigt lätt jogg varvat med promenad och ett gäng bålövningar och tåhävningar njutomhus när jag kom hem. På vägen fångade jag världens bästa utsikt och tog en alldeles för lång paus trots att jag inte alls var trött.

Söndagen startade med projekt ”ta upp båten och hela familjen ska vara med och hjälpa till”, men det gick oväntat smidigt och inget av barnen trillade i vattnet och båten står nu på torra land och vilar till nästa år.

Det var knappt jag hade någon energi kvar till träning denna dag, men havet kallade på mig och jag utförde typ samma själamotion som på lördagen.

Men det där med tåhävningar alltså. Jag känner ju att de gör mig gott, men OMG VAD TRÅKIGT!

Hur har din helg varit?

2 thoughts on “Sol och själamotion

  1. Tåhävningar kan vara det tråkigaste som finns! Så typiskt att just de skulle vara lösningen på alla jordens problem! Tänk om croissanter haft samma effekt 🤣

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *