Sommarlöparkväll vid min sjö

Det har varit en riktig kalassöndag och jag har laddat kroppen ordentligt med mat, kaffe och tårta. Att sitta i en lummig trädgård omhuldad av skog och dricka kaffe medan kidsen skrikskrattar sig hesa på en studsmatta är något jag rekommenderar alla, som är där jag är i livet, att göra emellanåt…

När kvällen kommer och kalastrollen somnat är det min tur. Jag kommer knappast att skrikskratta, men jag tänker njuta maximalt av tystnaden och lugnet under min löptur.

Jag väljer den kuperade rundan runt Vänstra Nedsjön i vårt älskade Hindås som välkomnat oss så fint. Trots att timmen börjar bli sen är luften fortfarande 21 grader varm.

Ikväll bryr jag mig inte om effekten av träning och jag planerar att pausa och njuta precis när jag vill.

Fast första och enda pausen sker på Nedflo strand, min älskade beach på andra sidan sjön som jag så ofta besöker helt själv.

Bilden visar bokstavligen ”Livet på en pinne”.

Och jag tänker att det är tur att jag inte ställde mig några centimeter åt vänster, för då hade bilden inte varit publicerbar…

6 thoughts on “Sommarlöparkväll vid min sjö

    1. Det är ett skämt under bältet… Vad händer om jag ställer mig några centimeter till vänster och får pinnen (som jag inte såg när jag fotograferade…) mellan benen. Attans! Jag som tyckte det var så solklart. Hahaha…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *