Städa upp, fixa utomhusfys och njut!

Igår var äntligen dagen då jag sa adjöss och goodbye till saker som har hängt över mig och sa ja till och styrde upp helt rätt grejer. Fatta vad skönt det känns! Nu kan saker faktiskt hända på riktigt ty min personlighetstyp vill tydligen ha rent och städat omkring sig för att kunna göra något överhuvudtaget. I tisdags höll jag på att bli tokig på mig själv då jag bara gick och ojade mig och blev helt matt. Jag vet att ett sånt beteende oftast bara håller i sig en dag, men ändå…

Hur funkar du?

I alla fall har min akuta styra-upp-insats resulterat i att det blir ett Utomhusfys på Heden på måndag klockan 17.00 \o/ Du är hjärtligt välkommen att vara med! Anmäl dig direkt till mig här eller gå med i facebookgruppen och klicka ja till eventet.

Idag ska jag njuta av renheten i mitt sinne. Dagen bjuder på feelgood-morgonlöpning och förmiddagshäng med  kidsen. Eftermiddagen och kvällen ska jag och sambon spendera på tu man hand. Det vankas gym, middag och musik. Guld!

2 thoughts on “Städa upp, fixa utomhusfys och njut!

  1. Jag har en sak som hänger över mig som jag aldrig får ur världen. När jag läser din första mening sparkar den mig rätt i baken! Idag ska jag! Wish me luck! Jag ska göra mig av med ett gammalt jobb. Och nu har jag skrivit det på en av Sveriges bättre bloggar, nu vågar jag inte låta bli!

    1. Heja Anna! Glad att jag kunde bidra med nåt i någons liv denna dag 🙂 Och du smickrar mig… *rodnar* Tack detsamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *