Starta om maskineriet

Laddade hårt med sconesfrukost. Vilade. Tittade på Barnkanalen. Gruvade mig. Jag tycker inte om att springa när det känns tungt. Konstigt va? En måste ju jobba på att vara unik…

Bytte om till tights och linne. Det var några dagar sedan sist. Joggade försiktigt min välbekanta löprunda som mäter sju kilometer. Efter otaliga varv på den rundan kan jag inte påstå att den innehåller något som känns överraskningar eller hinder, vilket var helt perfekt en dag som denna.

Efter avslutat pass kastade jag mig ner i det konstgjorda och stickiga gräset på Heden. Långsam, trött och oerhört nöjd. Det är något speciellt med känslan av att resa sig efter att ha varit nere på botten. Starta om maskineriet,  växla upp och veta att det från och med nu bara kan bli bättre.

Jag kan nog inte förvänta mig eller tvinga fram någon snabb tävlingsform till nästa helg då det vore väldigt elakt mot kroppen. MEN DET GÖR INGET. Jag rör mig framåt. Jag har ett par ben. Det gör inte ont någonstans. Det är huvudsaken.

Nöjd och glad tant.
menmia-löpning-göteborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *