Sunday is funday!

Eller är det runday? Eller precis som det låter – sunday? Vi kanske bara kan låta söndagen vara lite av varje. För denna dag har också varit barnkalasday och the big day.

Vi kan stanna kvar vid varför detta har varit en stor dag.

Idag inträffade nämligen något som jag längtat efter ända sedan den 6 mars 2013 då Moa kom till världen. Denna söndag genomförde jag och Moa vårt första riktiga distanspass tillsammans. Jag i löparskor och hon på cykel. Och vi tog oss fram på ett sådant sätt att båda fick sitt under 6.5 kilometer. Hur bra?! Kan jag utnyttja barnet och bli en sådan där person som samlar kilometer nu?

Eller distanspass förresten… Att springa med en fyraochetthalvtåring på cykel bredvid blir mer en rivig fartlek.

Bloggfotograferingen efter passet fick dock bli helt på barnets villkor. Säger vi…

4 thoughts on “Sunday is funday!

  1. Mina barn är stora nu men jag tror jag lyckades få med dem på ett cyklande löppass vardera. Det ena vill jag minnas som fantastiskt. Det andra slutade i vurpa på rullgrus och skrapsår allover the place… med hopp om att du får till fler än jag, och med bättre resultat 🙂

    1. Jag är helt övertygad om att kvaliteten på våra gemensamma pass kommer att variera. Hahaha… Fast jag lever på söndagens upplevelse nu och hoppas på fler fina kilometer tillsammans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *