Svettig, rufsig och lycklig!

Idag har jag satt in ena lilltån på jobbet och försökt använda hjärnan på det där myndiga och vuxna sättet. Det var alldeles för tidigt för hjärnverksamhet och hjärnaktiveringsförsöket slutade med att jag spenderade tid i en teknisk support och fick ringa och störa en kollega som fortfarande har semester…

På morgonen gjorde jag mig till och använde deo, dressade upp mig i klänning och målade mina svarta ögonfransar ännu lite svartare. Ingen av de tre kollegor (inklusive chefen) som återvänt till jobbet verkade nämnvärt imponerade.

Så nu har jag bestämt mig för att mestadels vara svettig och rufsig hela augusti och gärna en bit in i september.

Jag har några åtaganden som kräver annat. Ska bland annat stå på en scen och vara en fräsch representant för mitt jobb vid några tillfällen, men utöver det blir det svettigt och rufsigt mestadels hela tiden.

Livet är banne mig för kort för att göra sig till när man inte vill!

Och med mina svettiga och rufsiga val kommer den här bloggen att återuppstå från de halvdöda. Hurra!

3 thoughts on “Svettig, rufsig och lycklig!

  1. Welcome back! Nu blir livet som vanligt igen 🙂 Har ju saknat dina blogginlägg ju! Och det där med rufsigt låter bra. Det praktiserar jag alltid! Ingen skulle känna igen mig annars 🙂

    1. Tog en medelväg idag. Kavaj och okammat hår. Kändes lagom 😉 Jepp, nu blir det åka av här i bloggen så det känns lite skönt att ha varit saknad av någon <3

  2. Jag vet, det känns jättekonstigt att behöva tvätta sig och ta på rena (åtminstone icke svettluktande) kläder om morgnarna nu när man börjat jobba igen. Man skulle haft utomhusjobb, då behövs inte sånt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *