Tankar om Göteborg Winter Run

När jag fyllde 38 fina år den 23 november fick jag en startplats till Göteborg Winter Run, som äger rum den 20 januari. Det är precis sådana grejer power couples ger för varandra för att ingen ska råka tappa formen och framstå som misslyckad på Instagram…

Tyvärr hjälpte inte den där presenten särskilt mycket.

Jag är i sämsta tänkbara löpform för att springa ett millopp.

Eller vi kan säga så här: Jag springer jättegärna en mil, men helst inte snabbt. Just nu är det bara mysigt att springa. Det är faktiskt så mysigt att nallebjörnar gråter av mysighetsavund.

Fast jag känner ingen stress. Jag tänker inte pressa mig till blodsmak om jag är osugen. Det är ingen vits med att ha högt uppsatta mål just nu. Livet är för kort för att pressa in en massa stressad kvalitetsträning i sista stund ”bara för att”.

Fast några saker ska ni veta vänner…

#1 Jag skulle aldrig drömma om att inte ställa upp bara för att jag är i dålig form.

#2 Oavsett vilken tid jag får så har jag gjort mitt bästa utifrån nuvarande förutsättningar.

#3 Jag tycker att det är en jättekul present och jag ska verkligen njuta av varje steg.

Göteborg Winter Run – bring it!

4 thoughts on “Tankar om Göteborg Winter Run

  1. Typiskt bra present. Jag brukar också få sånna. Fast min power man brukar vara lite elakare med distanserna 😱. Klar du ska springa. Mysformen är den bästa formen, där trivs jag som fisken i handsken 🤣.

    1. Vi kanske kan byta presenter? Du som kör intervaller nu för tiden får mitt millopp och jag får något lite längre av dig? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *