The never ending handledsstory har fått stöd…

Handleden, som ibland begränsar mig något så oerhört och ibland inte alls. Ondast gör det när jag borstar tänderna, diskar, skär saker på min mattallrik och skriver saker med en penna på ett papper. I övrigt har jag inga problem att leva. Jag får helt enkelt sluta att äta. Och då behöver jag ju inte borsta tänderna eller diska heller va? Jag kan till exempel stödja på handleden och göra armhävningar och bålkonster på pilatesboll. Lyfta saker går också bra. Så det behöver jag inte sluta med, även om jag gör det väldigt försiktigt.

I samarbete med Vulkanskydd.com har jag fått möjlighet att testa ett handledsskydd. Jag använder det sparsamt, då jag inte vill att handleden ska bli bekväm av sig. Handledsskyddet är i universalstorlek så det är bara att sticka in tummen i hålet, vira runt och fästa med ett praktiskt kardborreband. Jag har väldigt smala handleder och var rädd att det inte skulle passa mig särskilt bra, men det gjorde det.

Förra helgen var jag extra glad åt handledsskyddet. Mot kvällarna tilltog smärtan och då var det skönt att avlasta handleden för en stund. På helgerna vill en ju bara njuta. Inte ha ont. For your information så gick det utmärkt att äta ostbricka och dricka ett glas rött med ett stöd runt handleden. Så det går ingen större nöd på mig egentligen. Det här var med andra ord det sista jag någonsin skrev om min handled i den här bloggen. ÄNTLIGEN!

Nu riktar vi in oss på mer spännande kroppsdelar…

Rivigt tuff i handledsbandage. vulkanskydd

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *