The transportlöpning is back!

Det KAN ha att göra med att jag anmälde mig till Stockholm Marathon igår. Det KAN ha att göra med det vinterkrispiga och soliga vädret utanför kontorsfönstret. Det KAN ha att göra med att jag lämnade på förskola på morgonen och måste fylla kvällen med att packa flyttkartonger. Ni ser. Löpningen höll liksom på att brinna inne!

Så igår söndag fick jag feeling och tog tag i det logistiska storprojektet att springa hem från jobbet.

Jag gjorde inga akuta ”nybörjarmisstag” förutom att jag inte hade räknat med att behöva springa i jättemånga minusgrader. Var inte riktigt rustad för det, så det blev väldigt kallt…

Helt klart värt ändå. Jag hoppas att jag gör det igen och får tillbaka gamla goda rutiner.

Kommer ni ihåg hur mycket jag brukade transportspringa för några år sedan? Typ tur och retur varje arbetsdag!

8 thoughts on “The transportlöpning is back!

  1. Så härligt att transportlöpa till jobbet. Jag längtar tills jag är frisk och kan börja träna igen. Jag har som mest abstinens när jag inte kan träna. Men mest vill jag kunna andas utan att bli avbruten av en hostattack. V.i.l.l b.l.i f.r.i.s.k n.u!!!

  2. Tänkte löpa hem idag, o måste komma ihåg att ta ordentligt med kläder på. Har också planer om att transport löpa, har inte helt tagit mig samman till det ännu då jag ska ha barnet med i vagn o det är uppför nästan hela vägen. Börjar därför idag med att springa hem neråt istället 😊

    1. Helt perfekt ju! Jag håller mig dock till löpningen… Funderar på cykel också när vi flyttar några mil utanför stan 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *