Träningspass att längta efter?

Vad är det egentligen jag längtar efter? När jag läser gamla blogginlägg om tidigare intervallpass borde jag väl mest vara glad att slippa…

Norska intervaller (4 x 4 min) LÄS: Förjävliga norska fyror

Tusingar LÄS: Idag pratar vi tusingar

70/20-intervaller LÄS: Spypass: Korta intervaller 20 x 70/20

Fast de där känslorna av ”Nu dör jag!”Är jag redan död?” eller ”Vad fan håller jag egentligen på med. Ät chips istället!” har ju faktiskt sin charm. Det har de. I alla fall efteråt när det känns som om man köpt sig ett starkare hjärta och snabbare ben på postorder.

Det är dock lång tid kvar innan jag är redo för spyintervaller igen. Så jag får väl ta till vara det och njuta på något sätt.

Påsken 2015 efter 6 x 4 minuter på kuperad landsväg. Mår som ett as… menmia-intervaller-trött

One thought on “Träningspass att längta efter?

  1. Alltså en graviditet måste ju vara bästa ursäkten till att slippa de där plågsamma intervallerna 🙂 Så njut så länge det varar! Fast jag fattar att du längtar ändå… i alla fall till känslan efteråt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *