Träningsplaneringstankar igen…

Jag börjar få koll på mitt nya jobb och ska hänga i några veckor till innan jag går på sommarsemester. Tycker verkligen att jag förtjänar min semester i år 😉

I alla fall. Jobbkalendern börjar fyllas med möten, to-do:s och deadlines. Jag ser en fet arbetstopp i augusti, vilket är alldeles i anslutning till det Marathon jag ska springa. Det kommer knappast att finnas utrymme eller energi för någon marathonspecifik träning under arbetstoppen utan snarare handla om rörelse till och från jobbet under en ganska lång period.

Så jag tänker träna klart under sommaren och framför allt under semestern. Springa mina distanspass och vänja kroppen vid belastningen, så att jag kan luta mig tillbaka från träningen i augusti och jobba som ett svin.

Om jag håller mig skadefri och frisk känns det som en väldigt stabil och skön träningsplan, som går hand i hand med livet och inte känns övermäktig på något sätt. Jag känner mig också väldigt trygg med mina tre nyckelpass i veckan.

Rimliga ambitioner och att vara dagsformsstyrd – det är verkligen grejen!

Ville bara säga det.

4 thoughts on “Träningsplaneringstankar igen…

  1. Korrektion: Rimliga ambitioner, att vara dagsformsstyrd och äta mycket glass, DET är grejen det.

    Grattis till nytt jobb! Jag försökte säga det förut men det går inte att kommentera hos dig från surfplattan (eller så har jag plötsligt fått väldigt svårt med matten…) så det kommer lite i efterhand så här en kväll när jag orkat starta datorn.

    1. Oh glass! Kanske dags för en till 10-fikat?

      Jag vet att min blogg kinkar lite ibland :/ Men jag är väldigt glad att du kommenterade nu <3 Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *