Träningstid och svettskåp

Har haft det lite stressigt och ont om träningstid under vardagarna på sistone. Idag var ett skönt undantag, som jag tog tillvara på efter bästa förmåga.

Hann springa både till och från jobbet samt köra cirkelträning tillsammans med en kollega. Sammantaget blir det ett riktigt bra träningspass, om än fördelat på tre tillfällen. En får vara glad för det lilla i det stora 🙂

För att få ihop ett dagsschema med tre olika träningspass behövde jag inte talla så mycket på arbetstiden och få jätteminus på flexkontot. Istället valde jag att talla på jobbets eventuella dresscode.

I morse efter transportlöpningen jobbade jag nån timme med svettig löparröv nerklämd i ett par 2XU och en fuktig underställströja på överkroppen. En helt normal outfit för mig och mina kollegor höjer knappast på ögonbrynen längre. Jag valde ändå att jobba bakom stängda kontorsdörrar i fall det skulle komma någon extern och viktig person på besök. Efter cirkelträningen lite senare var det äntligen läge att duscha. Jag slapp mitt smygande och kunde öppna dörren till mitt fort.

Jag har förresten en egen garderob med lås på mitt kontor. Vad som finns i den? Svettiga träningskläder på tork såklart. Får inte glömma att vädra emellanåt, men det är sjukt bra att ha sitt eget lilla svettskåp som ingen annan behöver lukta på eller se innehållet i.

Svettskåp förresten. Det får nog bli dagens ord. Eller kanske till och med årets?

2 thoughts on “Träningstid och svettskåp

  1. Vid ett tillfälle hade jag en surfbräda, ett par skridskor en handduk samt en fullständig uppsättning löparkläder med skor på mitt kontor. Och jag hade inte ens ett skåp att förvara det i.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *